VÅRT TEAM

Kompetente gründere med stor internasjonal akvakulturerfaring

HVEM VI ER

Arctic Feed utvikler, dokumenterer og selger mikroingredienser til det globale akvakulturmarkedet for bedre dyrevelferd og lønnsomhet i oppdrett. Vi er dedikerte havbruksgründere med mer enn 90 års samlet erfaring, kompetanse og nettverk innen global akvakultur.

Denne kompetansen og våre etablerte relasjoner står sentralt i vår evne til å etablere samarbeid i verdikjeden samt tilfredsstille kundens behov. Basert på et stort nasjonalt og internasjonalt nettverk, har vi en «first-mover» fordel innenfor vår sektor og er godt forberedt til betjene nasjonale og globale kunder.

Odd Elvebø

B.Sc, B.Ba

Medgründer og adm. direktør

Global erfaring fra produktutvikling, salg og markedsføring fra nasjonale og internasjonale fiskefôr- og fôringrediensselskaper. Omfattende erfaring fra ledelse av ulike salgsorganisasjoner og produktutviklingsprosjekter. Lang erfaring med å konvertere forskningsresultater til anvendt markedsinformasjon.

Rolf Nordmo

DVM

Medgründer og styreformann

Spesialist i vaksine- og legemiddelutprøving ved VESO Vikan.  Internasjonal erfaring fra ledelse og drift av ulike nasjonale og internasjonale selskaper relatert til F&U innen akvakultur samt salg av fôringredienser, tilsetningsstoffer og medisiner for akvatiske arter.

Paul Midtlyng

DVM, PhD

Medgründer og FoU-direktør

Mer enn tretti års internasjonal erfaring fra sykdomskontroll hos oppdrettsfisk, inklusive forsøk med vaksiner og immunstimulanter hos fisk. Pensjonistavtale med Veterinærhøgskolen NMBU. Eier og leder i dag konsulentselskapet Aquamedic AS

Stig Myran

B.Sc

Salgsdirektør og Næringsmiddelteknolog

Global erfaring innen salg og markedsføring av mikroingredienser. Lang erfaring fra BASF Animal Nutrition med hovedfokus på ingredienser til fiskefôr.  Bred bakgrunn fra direktesalg til hele verdikjeden innenfor akvakultur nasjonalt og internasjonalt

ORGANISASJON

Vårt team består av personer med høy faglig kompetanse og integritet. Hver og en har lang erfaring fra ulike organisasjoner og kjenner den globale akvakultunæringen godt. Sammen med et utvidet styre (advisory board) har Arctic Feed et sterkt team med stor faglig bredde.

Styre

Styreleder
Rolf Nordmo

Styremedlem
Paul Midtlyng

Styremedlem
Odd Elvebø

Styremedlem
TBC

Ledelse

Dalig leder
Odd Elvebø

FoU leder
Paul Midtlyng

Forretningsutvikler
Bjørn Erik Johnsen

Salgsdirektør
Rolf Nordmo

Produkt utvikling

Produktsjef
TBD

Rådgiver
Åshild Krogdahl

Salgs

Salgsdirektør
Stig Myran

Salg / support
TBD

Key account manager
TBD

Rådgivere
pretor-logo-arcitc-feed-ingredients
bdo-logo-arcitc-feed-ingredients
t-lab-logo-arcitc-feed-ingredients
reksund-logo-arcitc-feed-ingredients
innovasjon-norge-logo-arcitc-feed-ingredients
mabit-logo-arcitc-feed-ingredients
ey-logo-arcitc-feed-ingredients

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON OM VÅR OM KOMPETANSE